Menu

Vind een laswerk- en soldeerwerk specialist die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Fix 1 power socket in laundry room

Hello again, MrFix.Plumber Melle has helped me resolve some electrical issues in my apartment in Amsterdam. There was a problem with my washing machine, which caused the power to go out when it was used.Although the washing machine has now been repla

Elektricien - Esmoreitstraat - Amsterdam

Nieuwe groepenkast

" Voor de installatie van een nieuwe keuken wil ik graag een nieuwe groepenkast. De huidige heeft geen hoofdschakelaar en is niet door een elektricien aangelegd. Het gaat om een nieuwe groepenkast bestaande uit: - 5 stuks lichtgroepen B16A - 2 stuks

Elektricien - Lisdoddelaan - Amsterdam-IJburg

Elektrische storing: 1 groep valt steeds uit

Elektrische storing: 1 groep valt steeds uit

Elektricien - Johannes Vermeerstraat - Amsterdam

Geen elektriciteit, stoppen slaan door

"Mevrouw geeft het volgende aan: Mevrouw heeft een probleem met de elektriciteit. De wifi werkt niet, deurbel werkt niet, kamer in de woning heeft geen elektriciteit. De schakelaars blijven naar beneden gaan.Ze wil zo snel mogelijk een eletricien l

Elektricien - Da Costakade - Amsterdam

Power failure in part of the apartment

Elektricien - Transvaalstraat - Amsterdam

Badkamer kortsluiting

Bovenverdieping zonder stroom. In de badkamer zag klant flits en hoorde knal. Schakelaar van deze groep bovenste etage gaat niet meer omhoog.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "UItstekende service, supersnel. Eigenlijk geen zwakke punten."

Score: 4,7/5,0 sterren

Inga: "great, no issues"

Score: 4,8/5,0 sterren

Shelley: "Amazing service, from start to finish. Great communication throughout and a fantastic expert handyman who was friendly and quick to complete the job. We are delighted with the quality of work and I won't hesitate to use Mr Fix for any jobs in the..."

Score: 4,8/5,0 sterren

Alvaro: "Fast response, proactive track of the request and good result delivered."

Score: 4,2/5,0 sterren

Joseph: "Heel goed"

Score: 4,0/5,0 sterren

Ebubekir: "Ik had vrij laat in de avond een spoedklus, Mr Fix wist zelfs op dat tijdstip nog iemand te sturen die mijn probleem tijdelijk kon oplossen."

Score: 4,2/5,0 sterren

Rietish: "Goed opgepakt en snel geholpen. Eigenlijk geen contact gehad nadat ik gebeld had en qua aftersales zou het wellicht beter zijn om even na te bellen om te kijken hoe alles is afgelopen."

Score: 4,3/5,0 sterren

Steven: "Goed"

Score: 3,7/5,0 sterren

Liselotte: "Persoonlijk en goede, betrouwbare en aardige schilder"

elektrawerk

De beste laswerk- en soldeerwerk specialist via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde laswerk- en soldeerwerken specialist een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende laswerk- en soldeerwerken specialist je las- en soldeer-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare laswerk- en soldeerwerk met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het laswerk- en soldeerwerkenbedrijf met een ongekende service

Zelf lassen en solderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog aan de slag gaan als je ook professionele laswerk- en soldeerwerken tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een laswerk- en soldeerwerk gezocht, of voor de grote klussen een laswerk- en soldeerwerkenbedrijf dat laswerk- en soldeerwerkwerk sneller kan doen!

laswerk- en soldeerwerkwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine laswerk- en soldeerwerkenklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je laswerk- en soldeerwerkenspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het lassen en solderen van moeilijke componenten? Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de laswerk- en soldeerwerken jouw klus in één keer goed doen.

De netste laswerk- en soldeerwerk specialist via klusbedrijf MrFix

Het lassen en solderen is geen enkel probleem voor de professionele laswerk- en soldeerwerken van MrFix. Je vindt via ons snel de netste laswerk- en soldeerwerk van de Randstad en voor grotere klussen het beste laswerk- en soldeerwerkenbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huislaswerk- en soldeerwerk voor binnenlaswerk- en soldeerwerkwerk maar ook laswerk- en soldeerwerken die buitenlaswerk- en soldeerwerkwerk doen. Behalve laswerk- en soldeerwerken kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Elektricien

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een laswerk- en soldeerwerk specialist nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste laswerk- en soldeerwerk specialist voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede laswerk- en soldeerwerk specialist, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende laswerk- en soldeerwerken specialist een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze laswerk- en soldeerwerk je laswerk- en soldeerwerkwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een laswerk- en soldeerwerk regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende laswerk- en soldeerwerk offerte aanvragen. Voor laswerk- en soldeerwerkklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een laswerk- en soldeerwerk offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

laswerk- en soldeerwerk werkzaamheden

Of je nu een laswerk- en soldeerwerk in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste laswerk- en soldeerwerken in west Nederland en omstreken. Voor de grotere laswerk- en soldeerwerkklussen zetten we met alle plezier een laswerk- en soldeerwerkenbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: