Menu

Vind een laswerk- en soldeerwerk specialist die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Hartenstraat - Amsterdam

Kabels verwijderen + verlichting checken

"Voor het tijdelijk bruikbaar maken van een ontmantelde winkel tot (tijdelijke) pop-up store, zullen een aantal uit de muur en grond stekende kabels afgeknipt / opgeborgen moeten worden en wat spotjes aangesloten. Ook moet er even naar de groepen wo

Elektricien - Eastonstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Nieuwe groep in meterkast

-Nieuwe groep in meterkast plaatsen ( nieuwe keuken heeft vaatwasser)-Het lijkt erop dat er nu maar 1 aanwezig is (zie foto).

Elektricien - Prinseneiland - Amsterdam

Elektra repareren - Check + fIx lamps that switch on by themselves

Check + fix lamps that switch on by themselves. There are ~10 lamps and ~3 switches on each of the 2 floors and they are connected to a remote control and the Niko smartphone app

Elektricien - Moreelsestraat - Amsterdam

Changing two light fittings

Hi there, I'm looking for two ceiling lights to be refitted due to a bad job done today! Essentially just need cable cups changing. Please let me know if you have any availability this weekend/Monday or Tuesday morning for an hour in 1071BJ.

Elektricien - Marnixstraat - Amsterdam

Hanging lights in the kitchen. 3 stopped working.

""

Elektricien - Jagersmast - Den Haag

No electricity in whole house

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,5/5,0 sterren

Alex: "Richard is top"

Score: 5,0/5,0 sterren

Stephen: "Genuinely outstanding service. A pleasure to use every time."

Score: 4,3/5,0 sterren

Duco: "Door ziekte van de uitvoerder duurde het allemaal een stuk langer, maar uiteindelijk is het allemaal goed opgelost"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "UItstekende service, supersnel. Eigenlijk geen zwakke punten."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ricardo: "Mijn eerste ervaring.. super snel en vakkundig Super Mr Fix Thnx"

Score: 5,0/5,0 sterren

Diandra: "Blij met resultaat"

Score: 4,3/5,0 sterren

Julia: "Duurde wel langer dan van tevoren afgesproken, maar de vooraf in geschatte prijs bleef hij ervoor vragen wat ik super vond!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Wendy: "Snel een afspraak, vriendelijk contact en prima werk geleverd! Thanks Ronald en Bodhi"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ramachandran: "It was a very nice experience with Mr.Fix. Mr. Max fixed the issue and was very friendly and helpful."

Local electrician needed?

De beste laswerk- en soldeerwerk specialist via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde laswerk- en soldeerwerken specialist een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende laswerk- en soldeerwerken specialist je las- en soldeer-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare laswerk- en soldeerwerk met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het laswerk- en soldeerwerkenbedrijf met een ongekende service

Zelf lassen en solderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog aan de slag gaan als je ook professionele laswerk- en soldeerwerken tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een laswerk- en soldeerwerk gezocht, of voor de grote klussen een laswerk- en soldeerwerkenbedrijf dat laswerk- en soldeerwerkwerk sneller kan doen!

laswerk- en soldeerwerkwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine laswerk- en soldeerwerkenklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je laswerk- en soldeerwerkenspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het lassen en solderen van moeilijke componenten? Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de laswerk- en soldeerwerken jouw klus in één keer goed doen.

De netste laswerk- en soldeerwerk specialist via klusbedrijf MrFix

Het lassen en solderen is geen enkel probleem voor de professionele laswerk- en soldeerwerken van MrFix. Je vindt via ons snel de netste laswerk- en soldeerwerk van de Randstad en voor grotere klussen het beste laswerk- en soldeerwerkenbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huislaswerk- en soldeerwerk voor binnenlaswerk- en soldeerwerkwerk maar ook laswerk- en soldeerwerken die buitenlaswerk- en soldeerwerkwerk doen. Behalve laswerk- en soldeerwerken kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

In urgent need of an electrician

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een laswerk- en soldeerwerk specialist nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste laswerk- en soldeerwerk specialist voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede laswerk- en soldeerwerk specialist, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende laswerk- en soldeerwerken specialist een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze laswerk- en soldeerwerk je laswerk- en soldeerwerkwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een laswerk- en soldeerwerk regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende laswerk- en soldeerwerk offerte aanvragen. Voor laswerk- en soldeerwerkklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een laswerk- en soldeerwerk offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

laswerk- en soldeerwerk werkzaamheden

Of je nu een laswerk- en soldeerwerk in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste laswerk- en soldeerwerken in west Nederland en omstreken. Voor de grotere laswerk- en soldeerwerkklussen zetten we met alle plezier een laswerk- en soldeerwerkenbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: