Menu

Vind een laswerk- en soldeerwerk specialist die je klus in 1 x goed doet

Recente klussen - Laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Apollolaan - Amsterdam

Install ceiling lamp

MrFix, I need an electrician in Amsterdam to install the ceiling lamp as per the instructions in the attachment / on this site: https://presscloud.com/file/54/546234360485791/Instructions_Blown_SW3.pdfThe ceiling is plasterboard. How much would it cos

Elektricien - Leiduinstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Rewire lamps

"Nieuwe bedrading maken aan 3 antieke lampen"

Elektricien - Bos en Lommerweg - Amsterdam

Elektra aansluiten - Connect new Free Standing Oven to Electricity

Smeg oven aansluiten.

Elektricien - Nieuwe Kerkstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Reparatie

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om elektra te repareren.

Elektricien - Duke Elingtonstraat - Amsterdam

Guide ethernet cable through wall

"I need to guide an Ethernet cable from the socket in the image to the meter housing. The tubes are connected and there was a previous cable but it broke when trying to put a new one. Now there is no guide."

Elektricien - George Gershwinlaan - Amsterdam

Kabels moeten gerepareerd worden

Kabels moeten gerepareerd worden

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Dick: "Vincent is top"

Score: 4,3/5,0 sterren

Thomas: "Quick, easy and with little fuss Mo took care of the lock. Would highly recommend."

Score: 4,7/5,0 sterren

Christine: "Snelle en goede service! Vakman!"

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "fijn en vertrouwd"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Vakman en service weer perfect, MrFix!"

Score: 4,2/5,0 sterren

Caroline: "The guy who came to help worked very hard, and was very quick - we were very happy with him. Pien was also very helpful with the initial assistance"

Score: 4,0/5,0 sterren

J.F.: "goed"

Score: 5,0/5,0 sterren

Lee: "Everything was perfect"

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "heel fijn. Doortastend en ervaren."

Elektricien spoed - Electrician urgent

De beste laswerk- en soldeerwerk specialist via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde laswerk- en soldeerwerken specialist een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende laswerk- en soldeerwerken specialist je las- en soldeer-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare laswerk- en soldeerwerk met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het laswerk- en soldeerwerkenbedrijf met een ongekende service

Zelf lassen en solderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog aan de slag gaan als je ook professionele laswerk- en soldeerwerken tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een laswerk- en soldeerwerk gezocht, of voor de grote klussen een laswerk- en soldeerwerkenbedrijf dat laswerk- en soldeerwerkwerk sneller kan doen!

laswerk- en soldeerwerkwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine laswerk- en soldeerwerkenklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je laswerk- en soldeerwerkenspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het lassen en solderen van moeilijke componenten? Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de laswerk- en soldeerwerken jouw klus in één keer goed doen.

De netste laswerk- en soldeerwerk specialist via klusbedrijf MrFix

Het lassen en solderen is geen enkel probleem voor de professionele laswerk- en soldeerwerken van MrFix. Je vindt via ons snel de netste laswerk- en soldeerwerk van de Randstad en voor grotere klussen het beste laswerk- en soldeerwerkenbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huislaswerk- en soldeerwerk voor binnenlaswerk- en soldeerwerkwerk maar ook laswerk- en soldeerwerken die buitenlaswerk- en soldeerwerkwerk doen. Behalve laswerk- en soldeerwerken kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een laswerk- en soldeerwerk specialist nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste laswerk- en soldeerwerk specialist voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede laswerk- en soldeerwerk specialist, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende laswerk- en soldeerwerken specialist een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze laswerk- en soldeerwerk je laswerk- en soldeerwerkwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een laswerk- en soldeerwerk regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende laswerk- en soldeerwerk offerte aanvragen. Voor laswerk- en soldeerwerkklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een laswerk- en soldeerwerk offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

laswerk- en soldeerwerk werkzaamheden

Of je nu een laswerk- en soldeerwerk in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste laswerk- en soldeerwerken in west Nederland en omstreken. Voor de grotere laswerk- en soldeerwerkklussen zetten we met alle plezier een laswerk- en soldeerwerkenbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: