Menu

Stroom uitgevallen of kortsluiting? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Elektra repareren

Elektricien - Madurastraat - Amsterdam

Elektra repareren - Deurbel en intercom repararen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam die de deurbel en ook de intercom kan controleren en repareren. Ik kan de deur wel openmaken van boven.

Elektricien - Hogeweg - Amsterdam

Elektra repareren - Elektra repareren/controleren

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om elektra te repareren/controleren. Een gedeelte van het huis zit zonder stroom.

Elektricien - Dever - Amsterdam

Elektra repareren - Dimmer vervangen (LEDlamp)

Ik zoek een elektricien in Amsterdam want de dimmer van onze stalen booglamp (zie foto) is waarschijnlijk stuk (zekering doorgebrand?). De lamp heeft 5 ledlichten die zelf niet vervangen kunnen worden. De lamp viel in zijn geheel in 1x uit en de plaats w

Elektricien - Bavoylaan - Den Haag

Elektra repareren - Bring power back (electric fuse blew)

Ik zoek een elektricien in Den Haag. De stoppen zijn doorgeslagen, sindsdien geen warm water noch verwarming. Graag zsm verhelpen."I need an electrician in The Hague. The electric fuse blew, now there is no hot water, no heating, no fridge. Some

Elektricien - Douwes Dekkerstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Elektriciteit terug brengen na knal in stoppenkast

Ik zoek met spoed een elektricien in Amsterdam om de elektriciteit terug brengen na een knal in de stoppenkast. De apparatuur doet het niet meer. We hebben zsm iemand nodig want ons restaurant kan nu niet open!

Elektricien - Reigersbos - Amsterdam

Elektra repareren - Meterkast vervangen of groep toevoegen

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om onze elektra op orde te brengen. De vorige huurders hebben gesjoemeld met kabels en de kabels liggen overhoop daardoor kunnen wij de kachel niet gebruiken. Ik denk dat de meterkast moet worden vervangen of e

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Suze: "vriendelijk, vlot en goed."

Score: 4,3/5,0 sterren

Lisa: "Fiat was very good professional and helpful guy"

Score: 5,0/5,0 sterren

Amrita: "Ronald heeft fantastisch werkgeleverd!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Zosia: "Aardige zorgvuldig werkende vakman!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Tamsin: "Het was duurder dan ik heb gedacht. Maar het werk was goed"

Score: 4,8/5,0 sterren

George: "Er goed"

Score: 4,2/5,0 sterren

Emely: "Altijd goede ervaringen gehad, je krijgt echt snel een antwoord nadat je je verzoek plaatst en ze sturen altijd goede, aardige vaklui"

Score: 4,3/5,0 sterren

Isabelle: "Ervaren vakman. Denkt mee om oplossingen te vinden."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ingrid: "Excellent service, thank you. We will definitely engage MrFix in future and recommend the service to friends and colleagues."

Elektricien tarief - Electrician rate

Elektra repareren - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Stroomstoring: wat nu?

Een stroomstoring is ontzettend vervelend. Wanneer de elektriciteit in je huis uitvalt, controleer dan eerst of het een probleem in eigen huis is, of dat de elektriciteit in de hele straat is uitgevallen. In het laatste geval kun je het probleem melden bij je netbeheerder.
 
Als de stroomuitval of kortsluiting alleen in eigen huis plaatsvindt, controleer dan de meterkast. Schakel de aardlekschakelaar weer in, en controleer per groep of een defect apparaat in je huishouden de oorzaak is van de stroomuitval. Neem geen risico kortsluiting en zoek de oorzaak altijd goed uit. Schakel bij problemen met de meterkast altijd een professionele elektricien in voor reparatie. Verkeerd omgaan met elektriciteit kan levensgevaarlijk zijn.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed - Electrician urgent

Stroomuitval of kortsluiting- Spoed

Elektriciteit is onmisbaar geworden in onze samenleving. Werkt je elektriciteit niet naar behoren en wil je met spoed elektra repareren? Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren.
 
Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Tip van MrFix

Onze ervaren elektricien Cyrille legt uit hoe je kan voorkomen dat de stoppenkast overbelast raakt. Cyrille: Gebruik apparaten die verwarmen, zoals een waterkoker, koffiezetapparaat of tosti-ijzer, niet tegelijkertijd wanneer de apparaten op één stop zitten. Dit kan leiden tot kortsluiting.”
 

Elektra repareren – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.