Menu

Deurbel / Intercom repareren? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - elektra repareren

Elektricien - Guldenstraat - Eindhoven

Elektra repareren - I had I power cut on my living room (group 5) - EI

Power cut on my living room (group 5). Every time I put the switch 5 up, the main switch from the group (the one on the left side )goes down. I have already unplugged all devices so I suspect it can be soemething with my garden lights. I would appreciate

Elektricien - Singel - Amsterdam

Elektra repareren - Doorboorde kabel vervangen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Centrum om een elektrakabel te vervangen die is doorboord bij het boren in de muur. De zekeringgroep is eruit geklapt. De kabel dient opnieuw getrokken te worden.

Elektricien - Vrolikstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Intercom en lamp fixen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om het volgende te repareren:1) De intercom werkt niet goed, vaak is er niemand hoorbaar aan de andere kant. Dit is het geval bij iedereen in het gebouw.2) De lamp bij de ingang lijkt geen elektriciteit te hebben.

Elektricien - Tweede Kostverlorenkade - Amsterdam

Elektra repareren - Intercom repareren (deur openen werkt niet meer)

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de intercom te repareren: de deur openen via de intercom werkt niet meer. Het lijkt erop dat het elektriciteitssnoer bij de voordeur kapot is (deze hangt los).

Elektricien - Kea Boumanstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Lichtpunt in plafond repareren

MrFix, ik zoek een elektricien in amsterdam om een lichtpunt in het plafond te repareren. Bij het aansluiten van een nieuwe lamp op een werkend lichtpunt (plafonddoos) leek de stroom op dat punt uit te zijn gevallen. We kunnen de oorzaak niet ontdekken.

Elektricien - Klaverweide - Voorburg

Elektra repareren - 1-polige Peha 10/250-trekkoordschakelaar vervangen - DH

Ik zoek een elektricien in Voorburg om een inbouw trekkoordschakelaar te repareren waarmee in mijn badkamer 1 lamp mee aan en uit kan worden gedaan: het binnenkoord is stuk gegaan. Ik kom er niet goed bij om er een nieuw stukje draad in te zetten. En ik

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Mark: "My fixer Max was very skilled and personable and had a good attitude about getting the job done correctly and as efficiently as possible. Overall I am very happy with the service."

Score: 4,5/5,0 sterren

Graham: "Job well done, service through Mr Fix was very convenient and courteous. A bit on the pricey side, but a good service all in all"

Score: 5,0/5,0 sterren

Dave: "great"

Score: 4,5/5,0 sterren

Artur: "Excellent service and support!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Rian: "AS: Goed verzorgd en goed geholpen. Perfect"

Score: 4,7/5,0 sterren

Liz: "AS: Blij met het resultaat van fixer Fred"

Score: 4,0/5,0 sterren

Deloryan: "Snel gefixt"

Score: 4,3/5,0 sterren

Dees: "10 minuten werk toch vol uur betalen dat is jammer. Verder prima!"

Score: 3,8/5,0 sterren

Sebastien: "Easy follow-up, Fast action with a :-)"

Elektricien tarief - Electrician rate

Intercom repareren - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.

Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.

Storing of defect aan je intercom?

Het kan voorkomen dat een intercom kampt met technische storingen. Bijvoorbeeld een het videobeeld dat niet goed functioneert of een storing in het geluid, zoals een vervelende ruis. Waardoor je de bezoekers niet kunt verstaan, of waardoor ze jou niet kunnen horen. Niet alleen vervelend, voor ouderen die via een intercomsysteem in contact staan met de verpleging zelfs gevaarlijk. Een professionele elektricien kan een intercom gelukkig vaak eenvoudig repareren.

Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.

Soepel je elektraklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.

Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.

Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed - Electrician urgent

Elektra reparatie - Spoed

Werkt je intercom niet naar behoren en wil je met spoed de elektra repareren? Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.

Thuiszorg afhankelijk via intercom?

Wanneer je afhankelijk bent van de thuiszorg en je intercom is aangesloten op een zorg/verpleegsysteem kan een reparatie vaak niet lang wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!

Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.

Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.

Elektra repareren – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?

Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.

Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.