Menu

Lamp aansluiten? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Elektra aansluiten

Elektricien - Cruquiusweg - Amsterdam

Elektra aansluiten - 2 lichtschakelaars aansluiten, spotjes vervangen

"we willen twee licht schakelaars geplaatst hebben, er moeten 4 spots vervangen worden voor dimbare spots (die hebben we al in huis) en een voetschakelaar voor een staande lamp moet gemaakt worden"

Elektricien - Graan voor Visch - Hoofddorp

Elektra aansluiten - Vloerverwarming in badkamer aansluiten op stroom

Ik ben op zoek naar een Elektricien in Hoofddorp die een pas aangelegde vloerverwarming in de badkamer kan aansluiten op de elektriciteit.Graag een indicatie van de uren, zodat ik dit kan voorleggen aan de huiseigenaar.

Elektricien - Da Costastraat - Amsterdam

Elektra aansluiten - Schakelaar aansluiten op wandcontactdoos

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om een schakelaar aan te sluiten op een wandcontactdoos.Recent is bekabeling aangelegd om in nieuwe babykamer met een schakelaar (lichtknop) stroom aan/uit te zetten. Het aansluiten van deze bekabeling op he

Elektricien - Rooseveltlaan - Amsterdam

Elektra aansluiten - Nieuwe zekeringgroep installeren, groepen herzien

Hallo Mr Fix, ik heb een ervaren electricien nodig om in mijn zekeringenkast een paar wijzigingen door te voeren:1) het vrijmaken van groep 4 door de bedrading te combineren op andere groep.2) het plaatsen van een andere (audiofiele) zekering-automaat

Elektricien - Oude Braak - Amsterdam

Elektra aansluiten - 1 aansluiting splitten, 2 lampen aansluiten

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om:1) 1 elektra-aansluiting te splitten2) 2 lampen aan te sluiten3) 1 elektra-aansluiting te repareren.

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Elektra aansluiten - ventilator aansluiten op lichtnet

1. ) ventilator aansluiten (combi op lichtschakelaar)2. ) beveiligingscamera plaatsen3.) overige elektra-klussen die zich voordoen

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,7/5,0 sterren

Angela: "Snelheid was goed, net als de communicatie. Prijs was ietsiepietsie aan behoorlijke kant maar geen probleem verder."

Score: 3,8/5,0 sterren

Francine: "Supersnelle service, dezelfde dag nog geregeld!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Excellent! On time, right first time..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Tjeerd: "netten, deskundige afhandeling van elektricien, goede bemiddeling en prima prijs"

Score: 4,3/5,0 sterren

Elke: "Ongelooflijk snel! Ik had verwacht een paar weken te moeten wachten op een klusser, niet gedacht dat die al binnen 3 dagen na de internetaanvraag aan de slag zou gaan."

Score: 4,7/5,0 sterren

Paul: "Great service - will use you again!"

Score: 4,5/5,0 sterren

Jeremy: "Fast and efficient service and our fixer was fantastic and got the job done !"

Score: 4,5/5,0 sterren

Holly: "Good work, arranged quickly"

Score: 4,0/5,0 sterren

Giulia: "The electrician was really good, and fixed the problem perfectly!"

Elektricien tarief - Electrician rate

Lamp aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Lampen en spotjes voor een sfeervolle woning

Lampen zijn de sfeermakers in en om het huis. Mooie sfeerverlichting, zowel binnen als buiten, geven je woning de uitstraling die jij prefereert. Strak en modern, of juist warm en landelijk. Het netjes aansluiten van lampen en spotjes kan een behoorlijke klus zijn.
 
MrFix elektricien Andreas komt in zijn werk van alles tegen: “Een lamp ophangen is zo simpel nog niet. Regelmatig kom ik lampen tegen die totaal verkeerd zijn gemonteerd, of waarbij de afwerking ronduit slordig is. Goedkoop wordt zo duurkoop.”
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333

Elektricien spoed - Electrician urgent

Elektra-aansluitklus

Voor elektra-aansluitkklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK

Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen serieuze gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen lopen wij jouw woning kosteloos na op eventuele gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wil checken wij ook direct de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.