Menu

Lamp aansluiten? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Elektra aansluiten

Elektricien - Artemisstraat - Amsterdam

Elektra aansluiten - Keramische kookplaat plaatsen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een keramische kookplaat te plaatsen. Op dit moment hebben wij een inductieplaat: ik wil de oude keramische plaat terug plaatsen. Aansluiting is aanwezig.

Elektricien - Wamelstraat - Amsterdam

Elektra aansluiten - Tv aansluiting muur

Hoi! Tv aansluiting muur hangt eruit waardoor ik geen tv aansluiting heb of WiFi kun je morgen avond of vrijdag alKOMEN anders geen tv of WiFi tot volgende week. Ik ben te bereiken op 0653888443

Elektricien - Oude Braak - Amsterdam

Elektra aansluiten - 1 aansluiting splitten, 2 lampen aansluiten

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om:1) 1 elektra-aansluiting te splitten2) 2 lampen aan te sluiten3) 1 elektra-aansluiting te repareren.

Elektricien - Memeleiland - Amsterdam

Elektra aansluiten - 5 lichtspots plaatsen, Elektra aansluiten, Gaten boren

Ik zoek een elektricien in Amsterdam West om 5 opbouwspots te monteren. De spots moeten ieder op 2 punten bevestigd worden. Er moeten ook gaten geboord worden in de plafonds (gestuucte gipsplaten). En er moet ook elektra aangesloten worden voor spots. Al

Elektricien - Visseringstraat - Amsterdam

Elektra aansluiten - Inbouwdimmer, opbouwdimmer en 4 inbouwspots vervangen

MrFix, ik zoek een elektricien in Amstelveen om een inbouwdimmer en opbouwdimmer te vervangen en 4 inbouwspots in het plafond te vervangen. Dimmers graag leveren; de nieuwe spots zijn aanwezig.

Elektricien - Willem de - Amsterdam

Elektra aansluiten - 2 pendellampen ophangen

Beste MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om 2 simpele pendellampen op te hangen. Zie bijgesloten afbeelding. Zou volgend weekend uitkomen? Alvast dank!Expert Question/remark: Hoe hoog is het plafond, is er een trap noodzakelijk en zo ja is die

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Rian: "AS: Goed verzorgd en goed geholpen. Perfect"

Score: 4,7/5,0 sterren

Zosia: "Aardige zorgvuldig werkende vakman!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Marlies: "Alles hangt nog en verliep soepel"

Score: 4,0/5,0 sterren

Cora: "Heel vriendelijke, begrijpende en en efficiente monteur. Lof!"

Score: 4,2/5,0 sterren

Ian: "Very quick, effective and at a good price. I was pleased with the experience."

Score: 4,5/5,0 sterren

Siba: "Was happy that i got a help in the same dat."

Score: 4,8/5,0 sterren

Reza: "Snelle, goede communicatie. Werk professioneel gedaan"

Score: 5,0/5,0 sterren

James: "AS: Klus super snel geklaard. Heeft ons in telefoon voor als er weer iets gebeurt. Hij kreeg wel een herinnering nadat hij meteen met I-deal had betaald. Verder heel happy"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ingrid: "Excellent service, thank you. We will definitely engage MrFix in future and recommend the service to friends and colleagues."

Elektricien tarief - Electrician rate

Lamp aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Lampen en spotjes voor een sfeervolle woning

Lampen zijn de sfeermakers in en om het huis. Mooie sfeerverlichting, zowel binnen als buiten, geven je woning de uitstraling die jij prefereert. Strak en modern, of juist warm en landelijk. Het netjes aansluiten van lampen en spotjes kan een behoorlijke klus zijn.
 
MrFix elektricien Andreas komt in zijn werk van alles tegen: “Een lamp ophangen is zo simpel nog niet. Regelmatig kom ik lampen tegen die totaal verkeerd zijn gemonteerd, of waarbij de afwerking ronduit slordig is. Goedkoop wordt zo duurkoop.”
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333

Elektricien spoed - Electrician urgent

Elektra-aansluitklus

Voor elektra-aansluitkklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK

Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen serieuze gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen lopen wij jouw woning kosteloos na op eventuele gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wil checken wij ook direct de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.