Menu

Elektrisch apparaat aansluiten? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Elektra aansluiten

Elektricien - Beukenhaag - Voorhout

Elektra aansluiten - Plaatsen verlichting boven spiegel badkamer- Voorhout

"Verlichting is al aangeschaft en ontvangen. Het betreft plaatsen ervan boven spiegel badkamer en aansluiten met schakelaar."

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Elektra aansluiten - ventilator aansluiten op lichtnet

1. ) ventilator aansluiten (combi op lichtschakelaar)2. ) beveiligingscamera plaatsen3.) overige elektra-klussen die zich voordoen

Elektricien - James Wattstraat - Amsterdam

Elektra aansluiten - Aparte stroomvoorziening voor koelkast realiseren

Ik heb een Elektricien in Amsterdam nodig die het volgende kan oplossen: Het lichtknopje van de lampen boven de keuken zit op dezelfde schakelaar (?) als die van de koelkast. Nu kan het lichtknopje niet uitgezet worden omdat de koelkast anders uitgaat. W

Elektricien - Lutmastraat - Amsterdam

Elektra aansluiten - 3 spots in douche vervangen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-De Pijp om 3 spots in de douche te vervangen.

Elektricien - Overtoom - Amsterdam

Elektra aansluiten - Stopcontact en lichtschakelaar plaatsen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een stopcontact en een lichtschakelaar te plaatsen. Er is een elektriciteitskabel in de buurt, dus die moet alleen nog worden verlengd tot aan de plek van het nieuwe stopcontact.

Elektricien - Cruquiusweg - Amsterdam

Elektra aansluiten - 2 lichtschakelaars aansluiten, spotjes vervangen

"we willen twee licht schakelaars geplaatst hebben, er moeten 4 spots vervangen worden voor dimbare spots (die hebben we al in huis) en een voetschakelaar voor een staande lamp moet gemaakt worden"

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,8/5,0 sterren

Michael: "Handig om klant, bedrijf en mr fix via whattsapp in contact te brengen"

Score: 5,0/5,0 sterren

João: "Everything was great. Will use the service again in the future."

Score: 4,2/5,0 sterren

Theo: "Found Mr Fix on web site and first time to contact Mr Fix I had two problems 1 with electrical and the 2 was with plumbing,Mr Fix Cyrille the electrician was on time nice polite person and explained about what the problem might be that I had in the kit..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Luc: "Gewoon tevreden en alles naar wens gegaan"

Score: 4,3/5,0 sterren

Peter: "Mr Fix werkt snel, duidelijk en goed. Fijn bedrijf!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Kort; duidelijk proces van bestellen en afhandelen, verloopt goed vanaf mijn Iphone. Goed werk!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Felix: "Andreas was professioneel en ervaren, en vooral heel snel!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Wim: "afspraak snel gemaakt makkelijk communiceren via |Whatsapp duidelijke afspraken"

Score: 5,0/5,0 sterren

Dick: "Vincent is top"

Elektricien tarief - Electrician rate

Aansluitklus elektrisch apparaat- Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Van stopcontact tot stroomstoring

Een stopcontact verleggen is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of vervangen van de aardlekschakelaar zijn typische voorbeelden waarbij je een expert wilt inzetten.
 
Ook het aansluiten van elektrische apparaten is niet altijd eenvoudig. Denk aan het aansluiten van een gasfornuis. Een verkeerde aansluiting van het gasfornuis op de gasleiding kan tot gevaarlijke situaties leiden. Bovendien vervalt bij sommige apparatuur de garantie bij het niet vakkundig aansluiten.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor het aansluiten van elektrische apparatuur. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333

Elektricien spoed - Electrician urgent

Aansluitklus met spoed

Voor het aansluiten van elektrische apparaten met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Tips and tricks

Wist je dat oude apparaten vaak goed te repareren zijn? Reparatie van apparaten is vrijwel altijd het beste voor het milieu. Er zijn echter uitzonderingen: veel koelkasten, vriezers en wasdrogers. Het stroomverbruik van nieuwe modellen is het afgelopen decennium spectaculair gedaald.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK

Veiligheid staat bij MrFix voorop. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen serieuze gevolgen hebben. Daarom biedt MrFix geheel vrijblijvend een Huis-APK. Hierbij letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wil checken wij ook direct de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.