Menu

Elektra aansluiten? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - elektra_aansluiten

Elektricien - Routebeschrijving Celebesstraat - Amsterdam

Stoppen doorgeslagen

Mevrouw is op zoek naar een elektricien.Mevrouw denkt dat de stoppen doorgeslagen zijn. Badkamer en keukenverlichting werkt niet meer.Fixer Question/remark: Foto meterkast met zekeringen en aardlekschakelaar.

Elektricien - Johannes Vermeerstraat - Amsterdam

Geen elektriciteit, stoppen slaan door

"Mevrouw geeft het volgende aan: Mevrouw heeft een probleem met de elektriciteit. De wifi werkt niet, deurbel werkt niet, kamer in de woning heeft geen elektriciteit. De schakelaars blijven naar beneden gaan.Ze wil zo snel mogelijk een eletricien l

Elektricien - Wibautstraat - Amsterdam

Install 8 lights, connect water inlet of US fridge

I need an Electrician in Amsterdam to install eight lights. For one of the lights (hanging) you need to drill into ceiling. From one outlet on the ceiling the plastic cover is missing. He should take this with him, if possible.Also I have an Americain

Elektricien - Korianderlaan - Amstelveen

Restore electricity to half of ground floor

MrFix, I need an electrician in Amstelveen urgently to restore electricity to half of the ground floor. One of the surge arresters in the cabinet in down and when you lift it up drops again after 20 seconds. The floor heating is off too.

Elektricien - Krugerplein - Amsterdam

Fix blown fuse

Ik zoek een elektricien in Amsterdam. De elektriciteit was uitgevallen en één of meerder stoppen zijn doorgeslagen. De boiler, de verwarming en de ijskast zijn uitgevallen.("I need an electrician in Amsterdam. Due to electricity blackout, fuse(

Elektricien - Bart van der Leckhof - Diemen

5 lampen ophangen en aansluiten

Ik heb een elektricien nodig in Amsterdam (Diemen Zuid) voor het opghangen en aansluiten van lampen (5 stuks). Er moet daarvoor geboord worden beton. Elektra is al op de juiste plek aanwezig Hoogte plafond is 2.70m., een ladder is aanwezig.Flexibel b

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Stephen: "Excellent communication and quality."

Score: 4,8/5,0 sterren

Gabriele: "Everything was very good and the guy improved my ideas"

Score: 4,3/5,0 sterren

Rossella: "zzz"

Score: 4,7/5,0 sterren

Angela: "Snelheid was goed, net als de communicatie. Prijs was ietsiepietsie aan behoorlijke kant maar geen probleem verder."

Score: 5,0/5,0 sterren

Martin: "Been trying to get other electricians to come to my house but they all been useless. Finally found MrFixit and decided to try them. I am very impressed with the quality and professional and very friendly way in which they helped me. Definitely use them a..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Iris: "uitstekend"

Score: 4,5/5,0 sterren

Furkan: "We zijn momenteel nog nieuwe bij Mr fix ervaring dus vandaar deze beoordeling."

Score: 4,0/5,0 sterren

Pauline: "Makkelijk en eenvoudig iets laten maken"

Elektricien tarief - Electrician rate

Elektra-aansluitklus - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Van stopcontact tot stroomstoring

Een stopcontact verleggen is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of vervangen van de aardlekschakelaar zijn typische voorbeelden waarbij je een expert wilt inzetten.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
MrFix elektricien Andreas zit al veertig jaar in het vak. Het verbaast hem hoe licht mensen soms denken over elektriciteit. “Bij een verbouwing is elektriciteit vaak de sluitpost op een begroting, terwijl het zo belangrijk is. Verkeerd aangesloten kabels, het ontbreken van een aardlekbeveiliging. Mensen hebben geen idee hoe gevaarlijk dit kan zijn. Goedkoop is vaak duurkoop.” Vraag bij twijfel of vragen altijd advies van een professionele vakman.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed - Electrician urgent

Elektra-aansluitklus

Voor elektra-aansluitkklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK

Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen serieuze gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen lopen wij jouw woning kosteloos na op eventuele gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wil checken wij ook direct de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.