Menu

Van klusjesman tot verbouwing: Klusservice MrFix

MrFix biedt drukke mensen in de Randstad de snelste manier om een loodgieter, schilder of andere vakman in te huren voor klussen in en om huis. We koppelen particuliere én zakelijke klanten aan de beste vakmensen en regelen alles er omheen tiptop. Denk aan soepel 24/7 contact via site, telefoon of WhatsApp maar ook vaste prijzen (zonder voorrijkosten), heldere offertes en facturen en betaling via iDeal of creditcard. Wat Uber deed in de taximarkt doet MrFix voor klussen aan huis. We zijn al jaren actief in Amsterdam, Den Haag, ’t Gooi, Haarlem en Leiden. We maken nu ook Klanten blij in Rotterdam en in Midden-Nederland, van Utrecht tot en met Eindhoven en Apeldoorn.

MrFix staat dagelijks voor de uitdaging om klanten zo goed mogelijk te helpen met kleine klusjes, maar ook hele verbouwingen. We selecteren vakmensen op betrouwbaarheid en vakkundigheid door een zorgvuldige check van referenties, antecedenten en een face-to-face selectiegesprek.

Wij zijn er voor jou

Elke keer als je de badkamer in loopt valt het weer op. De kraan die lekt, de lamp die flikkert of het doucheputje dat niet lekker meer doorloopt. En die keuken is ook aan een renovatie toe. Het kastdeurtje dat niet goed meer sluit, de vaatwasser die niet goed meer werkt en de versleten deurposten doen af aan je woongenot. Je komt niet alleen tijd te kort om een klussenman te vinden en in te huren… de laatste keer was het een prutser die de kantjes er vanaf liep behalve bij het factureren! Geen probleem: MrFix is er om je te helpen.

Jouw tijd is kostbaar en wij begrijpen dat maar al te goed

Er zijn genoeg zaken die jouw aandacht echt verdienen: verspil geen tijd en energie aan de rest! Ervaar zelf hoe gemakkelijk uitbesteden is. MrFix biedt één centraal aanspreekpunt voor al je klussen in en om je woning. Wij vinden snel een betrouwbare specialist voor jouw klus en bieden een scherpe uurprijs zonder bijkomende voorrijkosten of parkeerkosten. Dit maakt MrFix tot je ideale partner voor het afhandelen van klussen in en om je woning of kantoor. Wij denken graag met je mee en leveren goed werk. Schakel vandaag nog MrFix in!

In 2010 begonnen Kurt Hamming en Allard Stenger een dienst die je kon bellen voor klussen en allerlei andere verzoeken: FETCH Amsterdam. Door de jaren heen groeide het aantal Klanten en leerden we waar we de meeste waarde konden toevoegen: bij de klussen in en om huis. Sinds eind 2015 concentreren we ons daar uitsluitend op. MrFix biedt drukke particulieren en bedrijven de snelste manier om een loodgieter, schilder of andere vakman in te huren voor klussen in en om huis of kantoor.

MrFix werkt samen met vertrouwde partners op het gebied van:
– Butlerservice (zoals FETCH vroeger aanbood): uButler en The Office Service
– Groothandel in klusmateriaal en gereedschap: Klushandel.nl en Colijn
– Oppasdiensten (die FETCH vroeger aanbood): AmsterNannies
– VvE-beheer: Keijzer VvE Beheer

Wil je meer weten over hoe MrFix werkt? Zie dan onze Help-pagina!

Probeer ons uit door het indienen van een klusverzoek of stuur je vragen en feedback aan [email protected].

Blijf op de hoogte: