Menu

 

Bekwame vakman op zoek naar klussen?

Dank voor je belangstelling voor MrFix. Of je nu door een Klant of een andere vakman naar deze pagina bent verwezen: als jij je klussen in één keer goed doet hebben wij klussen voor je. Tegenwoordig niet alleen meer in de Randstad maar in heel Nederland!
 
MrFix ontzorgt drukke Klanten (50% expat) door ze snel aan een betrouwbare vakman te koppelen en jullie teondersteunen met administratie en communicatie: we regelen de afspraak en offreren, factureren en innen de betaling sturen namens. Dat doen we in het Nederlands en Engels: we helpen jullie zonodig ook met vertaling.
 
Onze website informeert Klanten over de volgende specifieke diensten en helpt hen aan vakbekwame specialisten die wit werken (zie hier voor tarieven):

Jij bepaalt altijd of je de klus aanneemt: je kiest gewoon een tijdvak uit de beschikbaarheid die de Klant al heeft aangegeven. Na de klus betaalt de Klant ons via iDeal of creditcard en betalen we jou direct.
 
Er zijn geen inschrijfkosten of maandelijkse kosten, maar we vragen je wél om referenties en papieren. En ik spreek elke vakman persoonlijk voor hij onze Klanten gaat helpen.
 
Vul graag je contactgegevens en vakgebied in op onderstaand formulier: ik bel je binnen 24 uur!
 

Doe jij je klussen in 1 x goed? Kom dan fixen bij MrFix!

Je bepaalt bij ons niet alleen óf je een klus aanneemt, maar ook in welke regio’s je wilt werken en wat voor klussen je kunt en wilt doen. Dan nodigen we je alleen uit voor relevante klussen en vallen we je niet lastig met klussen die je toch niet wilt doen.
 
Als je het formuliertje hierboven invult sturen we je direct een mail waar je op kunt antwoorden met je KvK– en andere nummers en de volgende documenten, voor zover je ze hebt:

  • Referenties over jouw klussen van de afgelopen 6 maanden
  • Geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart
  • Polisblad Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Curriculum vitae
  • Diploma’s en relevante keurmerken
  • Verklaring Omtrent Gedrag (meest recente)

Kijk voor meer informatie over MrFix vooral rond op onze site, met name de tips voor de vakman. Je kunt ons ook bellen (ma-za 8.30-18u) of even langs komen.

 
Laten we Nederland samen fixen!
 
Michiel Ybema
CEO

Blijf op de hoogte: