Menu

Klusblog – Klusbedrijf MrFix

Michiel 18 januari 2018

1 jaar na dato…. BNR Nieuwsradio heeft MrFix uitgenodigd om de groei van MrFix over het afgelopen jaar te te lichten. Luister hier naar een kijkje in de keuken dat laat zien hoe we ons best doen om onze klusklanten blij te maken en de beste schilder, klusjesman en elektricien aan ons te binden. Een korte terugblik op 2017 en vooruitblik op 2018!

Lees verder
Michiel 27 september 2017

De Gemeente Amsterdam heeft €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit, het doel voor 2050. Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter.

Als je in Amsterdam woont kun je MrFix om een loodgieter en elektricien vragen die je niet alleen adviseert over duurzame verwarming en elektrisch koken maar de klus ook uitvoert als je wilt. En de Gemeente betaalt mee!

Lees verder
Margriet Van Dijken 13 januari 2017

BNR Nieuwsradio heeft op vrijdagochtend 6 januari zaken gedaan met MrFix. Je kunt onze CEO Michiel Ybema hier horen vertellen hoe MrFix je klus in 1 x goed doet: we halen de ‘auw’ uit verbouwing.

Investeerder Ilan Goudsmit (EndeIT) en presentatoren Thomas van Zijl en Annette van Soest vragen Michiel van alles over omtrent het selecteren van de fixers: ze wilden vooral graag weten wat er gebeurt als de klus toch niet in 1 x goed is. Dan zet onze fixer het dus alsnog recht…

Michiel heeft met dit interview en zijn ‘elevator pitch’ van 1 minuut veel potentiële MrFix-klanten kunnen bereiken.

Lees verder
Margriet Van Dijken 13 december 2016

Buitenschilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van de buitenkant van jouw huis. Onder buitenschilderwerk wordt bijvoorbeeld het schilderen van buitendeuren, kozijnen en buitenmuren verstaan. Het is belangrijk om je buitenschilderwerk in Amsterdam professioneel te laten regelen, zodat kruipend vocht geen kans krijgt om binnen te dringen.

Lees verder
Margriet Van Dijken 28 november 2016

De inspectie SZW heeft afgelopen maand een inval gedaan op de bouwplaats van de nieuwe Amerikaanse ambassade in Wassenaar. Veelgehoorde klachten zijn dat bouwvakkers structureel overwerken, papieren van buitenlandse werknemers niet in orde zijn en dat de bouwplaats een onveilige werkplek is.

Lees verder
Margriet Van Dijken 22 november 2016

Schone schoorsteen voor Piet dit jaar? Onze vaste schoorsteenvegers bieden weer een mooie Sinterklaasdeal. Voor €70,- (incl. BTW en voorrijkosten) vegen zij je schoorsteen zodat Piet geen roetvegen oploopt. En, we sturen je natuurlijk niet zomaar een prutser…

Lees verder
Margriet Van Dijken 18 november 2016

Ieder jaar sterven er onnodig mensen aan verstikking door koolmonoxide-lekkage uit CV-ketels. Koolmonoxide is zeer giftig en bij grote hoeveelheden zelfs dodelijk. Het voornaamste probleem is dat mensen hun CV-ketel niet vaak genoeg laten controleren. Een goed werkende cv-ketel verlaagt het risico op koolmonixide-lekkage aanzienlijk. Daarnaast varieert de kwaliteit van installateurs sterk, waardoor jij als nietsvermoedende klant zelfs gevaar kunt lopen als je een prutsende zwartwerker inschakelt.

Lees verder
Margriet Van Dijken 16 november 2016

De winter breekt weer aan en je komt thuis in een koud huis. De CV-ketel maakt vreemde geluiden en je vreest het ergste: de ketel werkt niet meer goed en moet worden gerepareerd of is aan vervanging toe. Je belandt in een prijzig traject waarbij je wooncomfort niet verbetert ondanks de vele bezoeken van loodgieters en installateurs. Je bent niet alleen tijd kwijt aan afspraken, maar bovendien veel geld kwijt aan arbeid, eventuele onderdelen of zelfs een nieuwe ketel.

 

Lees verder

Blijf op de hoogte: